perjantai 4. lokakuuta 2013

Roosa Nauha

Myös minä halusin osallistua Roosa Nauha kamppanjaan ja tilasin itselleni Roosa Nauha sukkaohjekuvaston.
Tässä ohjekuvastossa on malli varpaista varteen sukkiin, ja olen miettinyt pitkään ,että kokeilisin osaisinko tehdä sukat tuolla tavalla, ja nyt aijon vihdoin kokeilla miten se sujuu. 
Tässä ohjevihkosessa on myös tuo kannessa oleva Apila sukan ohje jonka olen ajatellut ottavani työnalle.Nyt minulla on puikoilla kynsikkäät työkaverilleni ja pakko sanoa,että nämä on varmaankin sitten ekat ja vikat kynsikkäät jotka teen joissa on nämä sormenpaikat! Tämä ei ole minun juttuni ollenkaan. En yhtään pidä noiden sormikasosien tekemisestä kun miljoona puikkoa sohii sinne ja tänne ja en vaan pidä tästä....8 kommenttia:

 1. Kauniit kynsikkäät tulossa, mutta ymmärrän kyllä miksi niiden neulominen ei houkuta. Minä en ole vielä edes uskaltanut kokeilla tuollaisten sormellisten neulomista:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä nää oli mulle sellasta nypräämistä,etten kyllä enää tämmöisiä tee :) Kivan näköiset noista tuli, täytyy vaan toivoa että saaja tykkää,jottei ihan hukkaan menny työ.

   Poista
 2. Miltä se vaikuttaa se ´'varpaista varteen' sukkien ohje? Itsekin olen pitkään ajatellut, että pitäisi vähän lisätä haastetta itselle noiden sukkien tekoon, mutta uuden opettelu ei jaksa oikein innostaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen vasta ohjetta vilassut ja vaikutta mulle hieman haasteelliselle koska en ole ikinä tuollaisia sukkia tehnyt.Tämä ohje on kyllä perussukille,ettei varmaankaan vaikeimmasta päästä,vaan kun pääsee tekemisen alkuun,niin eiköhän se siitä lähde sujumaan.

   Poista
 3. Miekin ostin tuon samaisen ohjekirjan, on kyllä kivan oloinen! Ja suosittelen kokeilemaan sukkia varpaasta alkaen, ei ole niin vaikeaa. Ja saa helpommin tehtyä juuri sopivat sukat, kun pystyy paljon helpommin sovittamaan!

  VastaaPoista
 4. Totta Emilia,tuo ohje kirja on kiva :) Ja kiitos tsemppauksesta, kyllä mä yritän tehdä nuo varpaasta varteen sukat :)

  VastaaPoista
 5. Toivottavasti hankit myös Roosa nauha lankaa. Kauniita kynsikkäitä olet neulomassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä en ole sitä ostanut,mutta aijon kyllä vielä siihenkin lankaan tutustua :)

   Poista