tiistai 21. tammikuuta 2014

Ajatus ei mukana

Taas se on todistettu,ettei mulla ole ajatus mukana kun ostelen lankoja.
Tilasin Fiinaneuleesta muutaman kerän Regian sukkalankaa ja ajattelin tehdä niistä itselleni sukat.Varsinkin tuon Kaffe Fassettin tumman langan oli varannut omaan käyttöön,mutta mutta... ajatuksissani olin ostamassa kerää jossa metrejä olisi se 420,mutta minäpä olin ostanut nämä langat 210m kerissä. Samoin halusin kokeilla Knit pro Cupics puikkoja ja ostin nämä näköjään lyhyenä versiona eli 15cm. 
Aina ostokset ei mene ihan putkeen,mutta jospa ens kerralla muistaisin sitten katsoa tarkemmin mitä tilaan :)


Langat on kyllä aivan ihania :)

8 kommenttia:

 1. Aina ei voi onnistua... ihan kivan värisiä lankoja kuitenkin! :)

  VastaaPoista
 2. Mie olen myös melkoinen harhatilaaja, mutta kivoilta näyttää joka tapauksessa nuo langat! Ja miun on pakko kehua, että ne 15cm puikot on ihan superit; yritän nykyisin itse aina neuloa sukat niillä jos vaan mahdollista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kun kiva kuulla,että nuo puikot on hyvät :)

   Poista
 3. Kauniita lankoja, eiköhän niille käyttöä löydy:) Minun pitää myös sanoa, että 15 cm:n puikot ovat huippu juttu. Niillä on paljon kivempi neuloa sukkia/lapasia kuin pidemmillä. Kannattaa kokeilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun on pakko varmaan heti aloittaa jotkut sukat,jotta pääsen kokeilee nyt noita puikkoja :D kiva kuulla positiivisia kokemuksia noista puikoista. Ja varmasti noista langoista jotai kivaa tulee tehtyä :)

   Poista
 4. Kauniin värisiä lankoja. Ja ne 15cm:n sukkapuikot on parhaita asioita maailmassa, että reippaasti vaan kokeilemaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on kyllä pakko kokeilla puikkoja, saa nähdä jospa innostun tilaamaan niitä lisääkin :D Kiitti.

   Poista