sunnuntai 23. marraskuuta 2014

Lumista sunnuntaita

Ihanaa talvi on täällä! Toivottavasti lumi pysyisi nyt maassa eikä lähtisi pois.
Lapset kurkkasi heti aamusta ikkunasta ulos varmistaakseen,että eilinen lumi on vielä maassa ja he pääsevät taas pulkkailemaan :) Olihan se siellä joten aamupala äkkiä nassuun ja lasten ohjelmatkin sai jäädä kun iloinen naurun remakka kuului eteisessä ja lapsukaiset kirmasi pihalle. Minä jään vielä hetkeksi hörppimään teetä ja virkkailen Molla Millsin ohjeella huivia,sitten minäkin suuntaan ulos.

Tein minä tällaiset ihanat lapaset Pirtin Kehräämön kampalangasta. Lanka on miellyttävän pehmeää ja todella kivaa neuloa. Lapasiin löysin ohjeen ravelrystä. 
Sain minä minulle uudet bambupuikot testiin Snurresta
Nämä on kyllä tosi hyvän tuntuiset neuloa, terävä kärki jolla on hyvä tehdä pitsineulosta. Eikä ole liian liukkaat joten silmukat pysyi hyvin puikoilla. Minulla on hieman löysä tuo käsiala joten välillä silmukat karkaa kun vauhdilla neulon :)
Tykästyin näihin niin,että nyt minulla on kahdet pyöröpuikotkin :)

Puikot:3mm Kinki Amibari
Lanka: Pirtin kehräämö, kampalanka 110tex x4


Rentouttavaa sunnuntaita kaikille!!!

16 kommenttia:

 1. Tosi kauniit lapaset, sopii hyvin tuolle langalle! Meilläkin on lapset pihalla rakentamassa lumilinnaa:) Ihanaa, että ulkoilu on taas hauskaa. Oli nimittäin muutama viikko, ettei pihalle saanut millään...

  VastaaPoista
 2. Kiitos Jaana:) Meillä sama juttu,ettei tuo ulkoilu houkuttanut lapsia kun oli pimeää ja märkää, nyt niitä ei saa sisälle :D Oikein mukavaa lumilinnan rakentelua teille!!

  VastaaPoista
 3. Voi miten kauniit nuo lapaset onkaan ! Tykkään minäkin kyseisistä puikoista <3

  VastaaPoista
 4. Kauniit lapaset ja kauniin näköinen lanka! Nythän onkin taas tarvetta lämpimille lapasille! Ja toivotaan tosiaan, että talvinen sää jatkuisi ja lumi pysyisi maassa!

  VastaaPoista
 5. Valtavan kauniit! Piti heti napata ohje talteen, jostain vain pitäisi vielä napata aikaa...

  VastaaPoista
 6. Kauniit lapaset! ^^

  http://sannamatilda.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 7. Voi miten kauniit lapaset! Meillä lapset myös viikonloppuna ilahtuivat lumesta ja menoa ulkona riitti :) mutta nyt se on vain kaunis muisto ja tänäänkin tuli jo vettä.

  VastaaPoista
 8. Kiitos Maritta :) Tuo vesi sade saisi loppua ja kunnon hanki tänne kiitos :D

  VastaaPoista