sunnuntai 10. toukokuuta 2015

Melodia

Nyt puikoilta tipahti hurmaava huivi Melodia. Tämä on Janina Kallion suunnitelema huivi, ohje on selkeä ja huivi valmistuu kuin huomaamatta. 
Langaksi valikoitui Madelinetosh Merino Light värissä Gilded. Lanka on unelman pehmeää neulottavaa. Yllätyin huivin pesuvaiheessa, että langasta irtosi todella reilusti väriä pesuveteen. Jouduin huuhtelemaan huivin kolmeen kertaan jotta värinlähtö loppui. Eipä ole minulle ennen sattunut tällaista vyyhtiä joka päästää noin paljon väriä. Onko teillä mahdollisesti päästännyt langat hurjasti väriä?Malli: Melodia Janina Kallio
Lanka: Madelinetosh Merino Light / Gilded
Puikot: 3.5mm 


Oikein ihanaa Äitienpäivää kaikille <3 !

22 kommenttia:

 1. Ihana! Tämä huivi on mulla jonon kärkipäässä odottelemassa. Toinen huivi odottaa lankojen päättelyä ja sattuu olemaan juuri tosh merino lightia aika voimakkaissa väreissä. Vähän jännittää, päästääkö paljon väriä, kun olen sellaisesta lukenut aiemminkin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Ryyni :) kerroppa sitten miten sun langan kanssa kävi, päästikö kovastikkin väriä.

   Poista
 2. Oo - miten ihana aurinkoinen melodia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Uutar :) Aurinkoinen huivi tämä on tosiaan :)

   Poista
 3. Ihanasti täynnä aurinkoa tuo Melodia :) . Madelinetoshit eivät ole minulla päästäneet väriä mutta jotkin muut vyyhdit kyllä. Pahimpina tulee mieleen Koigu PPPM ja Northbound Knittingin huivilanka. Punasävyisiä molemmat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän Heidi :) Minullakaan ei aikaisemmin ole Madelinetoshit päästäneet väri,siksi olin vähän ihmeissäni kun tästä lähti niin paljon väriä. Kiitos vinkeistä noihin muihin lankoihin.Osaan varautua jos noita lankoja tulee neulottua :)

   Poista
 4. Kyllä on pirteän värinen, ihana huivi!

  VastaaPoista
 5. Kaunis! Noita Janina Kallion malleja on alkanut nyt näkyä tosia paljon valmiina huiveina. Tämäkin on todella hyvän näköinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Anskuli :) Mulla on useampi Janinan huivi jonossa odottamassa puikoille pääsyä :)

   Poista
 6. Tämäkin on upea! Muutaman kerran on tullut vyyhtejä vastaan, joissa väriä lähtee enemmänkin. Onneksi nämä on sattunut yksivärisiin neuleisiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jaana :) Kiitti tiedosta. Kyllä näitä väriä päästäviä vyyhtejä sitten ilmaantuu aina silloin tällöin.

   Poista
 7. Oikein nätti huivi, ja tuo langan väri varsinkin on mieleeni! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Illuusia :) Tää väri on mun yks lemppari väreistä :)

   Poista
 8. Miten kaunis huivi ja väri on ihan mun lemppari. Itse olen vasta tänä talvena/keväänä havahtunut siihen, että tarvitsisin huiveja -paljon. Muutamia olen tehnytkin, mutta suuri osa on mennyt tai menee lahjaksi.

  VastaaPoista
 9. Kiitos Tiikerinlilja :) Mulla käy vähän samalla tavalla huivien kanssa, että lahjaksi ovat menneet. Joten täytyy varmasti neuloa muutama lisää jotta itsellekkin olisi huiveja :)

  VastaaPoista