keskiviikko 3. kesäkuuta 2015

Ihana aurinko

Kyllä tuolla pihalla viihtyy nyt tosi hyvin kun siellä on niin lämmintä ja kukat kukkii ja terassit on pesty joten neuleet ja kahvit käsiin ja nauttimaan. 
Muutamia uusia neuleita olen aloitellut vaikkakin entisetkin pitäisi tehdä loppuun,mutta ei niitä malta tehdä. Tekis mieli vielä aloittaa muutama neule lisää. 
Tänää silmiini osuikin lankakauppa Kerään saapunut uusi ihanan näköinen neulekirja Helga Isagerin Neuleiden neljä vuodenaikaa. Nyt iski sellainen vimma saada tuo kirja,että pakkohan se on tilata. Ihanaa että kirja löytyy suomennettuna, kiitos siitä Jonna Hietala. :) Tuosta kirjasta löytyy varmaan paljon kaikkea kivaa neulottavaa. 


Karismasta on tulossa taas Loki neuletakki, nyt tyttärelleni.
Baby Merinosta on tulossa pipoa.

8 kommenttia:

 1. Voi, ei suinkaan kestä kiittää: suomennosurakka oli ilo meikäläiselle. Ihanaa kuulla, että kirja houkuttaa ja koukuttaa, se on aivan ainutlaatuinen – tekisi mieli toteuttaa ihan jokainen neule! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä varmasti kanssa ihastun kaikkiin malleihin, pitääkin sitten laittaa lankatilausta tulemaan kun ensin valikoin mallin mistä aloittaa:)

   Poista
 2. Minäkin tilasin kirjan ... ihanaa, kun on kesä edessä, nautitaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa,pitääkin tulla sitten kurkkimaan, minkä neuleen päätät ensin pistää puikoille :) Ja nautitaan kesästä!

   Poista
 3. Sinulla on taas puikot tulessa:) Tulen nauttimaan tee kupillisen pihallesi ja leikkimään hauvojen kanssa jotta voit neuloa minulle jotain ihanaa ;)

  VastaaPoista
 4. Ihanan hempeitä väriyhdistelmiä. Ja olen samaa mieltä, tuo Helga Isagerin kirja on todellinen neuleiden aarreaitta ja lisäksi ilo silmille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Täällä odotellaan innolla kirjan saapumista :)

   Poista