sunnuntai 6. lokakuuta 2019

Klompelompe Talvilapset












Kirja saatu blogiin arvostelukappaleena kustantaja Gummerus.


Tässä se on, Hanne Andreassen Hjelmås ja Torunn Steinslandin  iki ihana Klompelompen Talvilapset-kirja. Tämä kirja jatkaa tuttua Klompelompe- kirja sarjaa. Kirja keskittyy tällä kertaan pääasiassa lapsiin-kuitenkaan aikuisia kokonaan unohtamatta. Aihepiiri on tällä kertaa  rajattu vuoden ajan mukaan, talvikäyttöön sopivat neuleet. 
Kirjasta löytyy kirjoneuletta, pintaneuletta, ihanaa raitapöksyä, myssyjä ja nukellekkin tehtäviä neuleita. Neuleiden väritys on kauniin harmoninen, esim. harmaata, rosaa, sinistä ja kauniita ruskeita sävyjä. 
Kuvat ovat kauniita ja tunnelmallisia, Tämän kirjan haluaa kaapata mukaan sohvan nurkaan ja nauttia ihanasta tunnelmasta ja pohtia, minkä neuleen seuraavaksi ottaisi puikoille.

Itse päädyin neulomaan ensiksi, Lystilapaset jotka valmistuvat muutamassa tunnissa. Helppo ja nopeaa ohje. Näiden lapasten katseen vangitsia on tuo kaunis rusetti kämmenselän puolella.

Seuraavaksi puikoille pääsee tuo soma Pörröinen pampulapaita ja onhan tämä kirja täynnä ihania ohjeita jotka odottavat vuoroaan päästä neulottavaksi <3


Ohjeet on jaettu täälkin kertaa jaettu, taso 1-3. 1, helpot ja nopeat neuleet ja 3 löytyy jo haastavampaa neulottavaa. Näin on helppo heti löytää itselleen sopiva työ.

Itse suosittelisin tätä kirjaa ihan jokaiselle, niin vasta alkajalle kuin jo kokeneemmallekkin neulojalle. 
Tässä olisi oiva lahja sinne pukin pakettiin :) 

Ihanaa neulesyksyä teille kaikille <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti