sunnuntai 2. syyskuuta 2018

Uudet puikot ja pitkät villasukat

Kävin tässä kesän aikana Menitassa ostoksilla, kun tarvitsin vauvan housuihin lankaa.
No siinä samalla katseeni kiinnittyi Addi CrasyTrio uusiin (tai minulle uusiin) puikkoihin.
Kyselin omistajalta puikoista ja mitä mieltä hän niistä on ja kun suositteli lämpöisesti, niin päätin sellaiset hankkia ja ei muuta kun sukat äkkiä puikoille.


Kotiin päästyäni nappasin hyllystäni Adlibriksen socki stonewash langan ja malli jo tuttu Aurora sukka.
Sitten vaan neulomaan.
Neulekokemus oli kyllä miellyttävä, niin puikkojen kuin langan osaltakin. Lanka on mielestäni, niin kauniin värinen ja vivaihdeikas <3
Näillä puikoilla oli hauskaa kun tuntu,että työ sujuu tosi sukkelaan ja huomasin sen mukavan asian, että kolmella puikolla neulottaessa, minulle ei jäänyt puikkojen vaihtumiskohtaan sitä löysempää silmukkaa, joka minulla herkemmin jää kun neulon viidellä puikolla.

Lankaa minulla kului näihin sukkiin 2 kerää ja sukista tuli mukavan pehmeät ja lämpöiset.Seuraavaksi haluasinkin kokeilla miten minulta sujuisi kirjoneuleen tekeminen näillä puikoilla, jospa se käsiala vielä tasoittuisi :)Onko teillä kanssaneulojilla millaisia kokemuksia näistä puikoista? oletteko tykänneet?
 
Malli:Aurora
Lanka: Socki Stonewash
Puikot: Addi Crasy Trio 3.5
Koko: 39Oikein ihanaa syksyn alkua kaikille <3

6 kommenttia:

 1. Mä en osannut noilla neuloa, ei vaan sopinut mun koordinaatiokykyyn. Yleensä neulon neljällä puikolla, harvoin enää viittä käytän.
  Oon kyl kuullut tyytyväisiäkin mielipiteitä näistä. Aika kalliit kyllä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minullakin kesti hetki oppia näiden käyttö,mutta sitten kun sujui niin näppärästi näillä sai neulottua :) Aika hintavat nämä kyllä on.

   Poista
 2. Kauniit sukat ja ihanan värinen lanka. Minä en ole noita puikkoja (vielä) kokeillut, mutta voisi tosiaan kokeilla tykkäisinkö noista enemmän kuin sukkapuikoista. Minä kun neulon nykyään kaiken magic loopilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Voisin kuvitella, että tykkäisit näistä jos nyt neulot magic loopilla :)

   Poista
 3. Ihanan herkullinen väri! Mielenkiintoiset puikot myös. Minäkin teen magic loopilla, joten nämä taitaa jäädä tutustumatta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :) Tykkään kovasti tästä väristä. Minä en ole vielä magic loopilla neulonut, mutta voisin kokeilla sitäkin :)

   Poista