lauantai 17. elokuuta 2013

Järjestystä

Tänään olen siivonnut ja järjestänyt lankoja laatikoihin.
Olen saanut hyvin kulutettua lankavarastoani pienemmäksi,mutta silti yllätyin kun kätköjä kaivelin,että miten niitä keriä oli kumminkin vielä niin paljon jäljellä. Ehkäpä mun on syytä aloittaa nyt lankalakko ja yrittää neuloa jo näistä olemassa olevista langoista :) Mulla on kyllä huono tapa se,että kun sanon sanan lankalakko,niin löydän itseni taatusti ostamasta lisää lankoja :) Niin ja olen kyllä lähdössä ensikuussa Kädentaidotmesuille siskoni kanssa,eihän siellä tehtyjä ostoksia lasketa...11 kommenttia:

 1. Jotenkin tutulta näyttää.... eipä uskalla noin itse lankoja laittaa esille, mies varmaan pyörtyisi.... tähän asti ei ole sanonut mitään vaikka lankoja olen värjäillyt myös ja ostellut niitä varten lankoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä mies tokas nauraen lankakasan nähtyään,että pitäisköhän sun hakee vielä muutama kerä lankaa,ettei vaan lopu kesken :D

   Poista
 2. Niin siinä tahtoo käydä, kun ajattelee tekevänsä entiset pois. Alkaa lanka kaupat houkutella.

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Öö en tiiä, oon joskus kuullu vaan sellasen sanan :D Eihän sitä varmaan tarvii noudattaa ;)

   Poista
 4. Totta,muutama idea on jo kypsyny mielessä ja onhan tuossa lankaa aika moneen projektiin :)

  VastaaPoista
 5. IHANA BLOGI SINULLA, löysin tänne KUUNLILJAPIHA-blogin kautta ja liityin tietysti jäseneksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla,että tykkäät blogista ja tervetuloa :)

   Poista
 6. Voi, miten lohduttavaa, että muillakin on lankoja ja lankoja. Kiitos postauksesta!
  Juuri tulin "telkkarihuoneeseemme" ja jotenkin eka vaikutelma oli lanka. Sitä on sohvapöydällä ja alatasolla ja muovilaatikosssa lattialla ja kirjahyllyssä. Ajattelin, että siivottava on osa takaisin vaatehuoneen kätköihin.
  Jos kielletään jostain, se on aina mielessä. Siis jos alkaa lankalakkoilemaan, niin varastot kasvavat. Nimimerkki "kokemusta on" sanoo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tutun kuuloista, lankaa löytyy kaikkialta :) Ja niinhän se taitaa mennä,että kun jotain kielletään niin sitä täytyy varmasti saada :)

   Poista