lauantai 14. syyskuuta 2013

Messuilla

Tänä aamuna suuntasin tyttäreni ja siskoni kanssa Helsinkiin Kädentaidot messuille. Oltiin siskon kanssa odotettu näitä messuja ihan innolla jo monta päivää ja ihana tapahtuma tuo olikin. Muutamaa tiettty lankaa lähdin etsimään, yhtä en löytänyt,mutta muut on kotiutettu. 
Löysin myös itselleni uuden tuttavuuden eli silityskuvat/foliot ja strassit. Näitä pitää päästä heti kokeilemaan joten ostin myös neidille muutaman yksvärisen paidan jotta pääsen kokeilemaan noiden kuvien toimivuutta.

Titityyltä ostin nämä ihanuudet.
 Tästä teen sukat itselleni.Nyt käyn jonkun ihanan mallin etsintään.
 Villa Ellun pisteestä ostin nämä langat. Ihanan rouheista ja huopuvaa villalankaa.
Näistä ihanan värisistä langoista oli vaikea valita mitkä ostaisin kun kaikki värit houkutteli, loppujen lopuksi siis nuo ylhäällä näkyvät vihreä ja harmaa vei voiton:)


Ja tässä nämä silitys kuvat ja helmet.

2 kommenttia:

  1. Ihania ostoksia! Olen käynyt siellä useasti, mutta tällä kertaa jätän tarkoituksella väliin. Siellä olisi niin paljon ihanuuksia, joita ei voi vastustaa ja lankaa taitaa olla kotona jo ihan riittävästi:)

    VastaaPoista
  2. Jaana, mullakin on kotona lankaa ihan riittävästi(ainankin mieheni mielestä:)),mutta en vaan voinut vastustaa kiusausta lähtee hypistelee kaikkia ihanuuksia :D

    VastaaPoista