lauantai 5. lokakuuta 2013

Afrikkalaisia kukkia

Nyt opettelin virkkaamaan näitä kauniita Afrikkalaisia kukkia. Toiveena ,että näistä tulisi joskus peitto. Minut tuntien,niin  ei tule käymään vaan näistä muotoutuu matkanvarrella varmaankin jotain muuta :) Mun kärsivällisyys kun ei ole parasta laatua pitkissä projekteissa.
Ehkäpä saisin peiton näistä tehtyä jos en anna itselleni mitään aikatavoitetta milloin tämän olisi oltava valmiina, vaan että se valmistuu sitten joskus.
Tähän projekstiin en osta uusia lankoja vaan on tarkoitus,että käytän jämälankani näihin kukkasiin, siksi tässä voikin vierähtää hetki jos toinen ennen kuin tämä nähdään valmiina :)!


8 kommenttia:

 1. Kaunis kukka, nätit värit. Minäkin opettelin virkkaamaan kukan ja tein jopa kolme kukkaa. Paloista en varmaan koskaan saisi valmiiksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. KiitosLankarulla:) Nyt vaan alat sinäkin tekemmään pidempi aikaista projektia, kyllä me sitten ne joskus saadaan valmiiksi:)

   Poista
 2. Munkin pitäisi kukat opetella. Toivottavasti kärsivällisyytesi riittää, sillä värit ovat kauniit. Blogissani on haaste odottamassa http://lady-knit.blogspot.fi/2013/10/haaste.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mollie, yritän kyllä saada tän jossai vaiheessa valmiiksi :)

   Poista
 3. Hauska nähdä, että teet lähes samanvärisistä langoista kuin minä.Tein 100 % villalangasta (Karisma), tuli muuten painava mutta on tosi lämmin peitto. Olen käyttänyt sekä sänkypeittona että torkkupeittona. Kuva blogissani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jopas sattuikin :) on tosiaan saman sävytteinen peitto täällä tulossa kun sinun peitto. Kävinkin heti kurkkaa sinun peittoa ja tosi kaunis se on :)! On varmasti lämmin kun karismaa olet tehnyt.

   Poista
 4. Kivalta näyttää! Varmasti saat peiton valmiiksi, pala kerrallaan, sitten joskus kun sen aika on.

  Itse aloitin viime syksynä ihan saman projektin - afrikkalaisia kukkia peitoksi. Värinä sinisen, harmaan ja ruskean langanloppuja... Saa nähdä, milloin omani valmistuu, juuri nyt epäillyttää koko projekti.

  VastaaPoista
 5. Kiitos Varis:) Juuri näin teen,muutama pala kerrallaan, valmistuu se sitten joskus :)
  Tsemppiä myös sinulle oman peittoprojektisi kanssa, kyllä se sinunkin peitto sieltä valmistuu. Kauniin väristä peittoa olet tekemässä!

  VastaaPoista