keskiviikko 21. toukokuuta 2014

Twashi

Kokeilinpa tehdä lahjaksi tiskiliinoja,mutta en ollut ollenkaan tyytyväinen lopputulokseen joten purin tekeleet.
Sitten kokeilin Twashi-sienen tekoa. Tämä olikin nopsaa virkattavaa ja oikein hauska tehdä.Kokeilin tätä tehdä kahdella eri mallilla. Ohjeet löysin netistä.
Ajattelin viedä tämmöiset lahjat päiväkodin tädeille ja olisin lisänyt joukkoon jotkut kivat saippuat tai jotakin,mutta päädyin nyt etten kumminkaan näitä lahjoiksi laita,sillä lanka josta tein nämä oli kyllä kiva neuloa ja virkata,mutta kun kastelin sienen ja koekäytin sitä,niin siihen pintaa jää ikävän näköistä nukkaa ja on heti jotenkin sen oloinen kun sitä olisi jo käytetty ikuisuus.
Elikkä mallit oli aivan täydelliset,mutta lanka ei.

Ohjeet: Kerä sekä punomo
Lanka: Novita bambu

8 kommenttia:

 1. Minä olen täällä suorastaan tehtaillut noita tawasheja opettajille ja kollegoilleni kesälahjaksi. (Pitääkin muistaa laittaa niistä jotain blogiin.) Käytin Katian bambu-puuvillalankaa, josta olen itsellenikin tehnyt pesusienen ja jonka olen aherassa käytössä hyväksi havainnut.

  VastaaPoista
 2. Kiitos tiedosta,taidankin kokeilla tuota Katian bambu-puuvillalankaa seuraavaksi :) Tuun kurkka sun Twashit kun ehdit laittaa niistä kuvia :)

  VastaaPoista
 3. No voi harmi, ettei lanka ollut sellaista kuin piti. Kauniita olisi kyllä olleet. Minä olen virkkaillut täällä tiskirättejä Blend Bamboosta. Ei mikään paras virkattava kun liukas ja hiukan halkeileva lanka, mutta olen tykännyt tosi paljon siitä käytössä. En muita lankoja edes etsi tiskirätteihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä, voisin kokeilla myös tuota sinun käyttämääsi lankaa kun yritän joskus taas tiskirättejä tehdä :)

   Poista
 4. Onpa kivoja. Noita täytyy kyllä kokeilla :)

  VastaaPoista
 5. Nämä on kivat - houkuttelisi täälläkin kokeilemaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kokeilla :) Nää on tosi nopeat tehdä, valikoi langaksi joku muu kuin tuo Novita bambu.

   Poista