tiistai 15. heinäkuuta 2014

Polku

 Laatikossani on marinoitunut Novitan Polku lankaa jo jonkin aikaa. Ensin mietin tekeväni kyseisestä langasta polvisukat,mutta eih, ne ei sittenkään innostanut. Eilen päätin sitten kokeilla,millainen torkkupeitto tästä tulisi. Onpa kivaa kun ei tarvii päätellä miljoonaa langanpäätä vaan, virkkaan kerän kerrallaan kun tämä raidottuu niin mukavasti yhdeltä kerältä :)
Olin nähnyt jokin aikaa sitten,tälleen yhtenä kappaleena virkatun peitteen  blogissa ja jäin äsken miettimään kuumeisesti,että kenen blogi se oli ja muistinpas.... Marittan on virkannut oman ihanuutensa purosta.

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Tämän tekemistä ei malttais lopettaa ollenkaan kun katselee värinvaihtumisia :)

   Poista
 2. Polun tyyliset langat sopivat mainiosti virkkaukseen. Itsekin olen tehnyt kirjavista sukkalangoista jo kolme isoa torkkupeittoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoja peittoja oletkin virkannut :) Tämä on minun ensimmäinen näin ohuesta langasta tekeillä oleva peitto,mutta ei varmaankaan viimeinen.

   Poista
 3. Ihana! Harmi kun tuota polkua ei taideta myydä enää.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) En ole kyllä nähny enää kaupoissa tuota lankaa, toivottavasti omat kolme kerää riittää edes suht sopivankokoiseen peittoon :)

   Poista
  2. Kivan näköistä peittoa on koukulla, kauniisti vaihtuvat värit! Puro on kyllä nätti lanka, valitettavasti sitä ei taida enää olla saatavilla.

   Poista