tiistai 5. elokuuta 2014

Tuskaa

Nyt on jo niin kuumaa,ettei puikot ja langat meinaa millään tehdä yhteistyötä. Oikein luomisen tuskaa :)
Olen yrittänyt tehdä pitkävartisia kirjoneulesukkia,mutta työ tuntui ennemmin taistelulta kun nautinnolliselta neulomiselta,niin laitoin puikot hetkeksi sivuun ja toivon että superhelteet helpottaisi ja voisi taas hyvillä mielin jatkaa sukkien tekoa.


Näiden sukkien varteen olen tehnyt valepalmikkoa ja sitten yhdistellyt eri kuvioita ja raitoja. Katsellaan millaiset kuviosukat saan näistä sitten joskus aikaiseksi.

9 kommenttia:

 1. Ihan valtavan kauniit sukat tulossa!
  Eipä minuakaan näissä helteissä muu harmita kuin se, ettei pysty neulomaan läheskään niin paljon kuin haluaisi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos! kyllä nää helteet sais hieman jo helpottaa :)

   Poista
 2. Minä olen neulonut puuvillaisia lankoja, hyvin luistaa metallipuikoilla merseroidut tämmöisillä helteillä :D ei haittaa tuo helle neulomista, kun joka tapauksessa hiki virtaa koko ajan niin sama se, vaikka virtaisi sitten puikot kädessä. Neulotko kaksi yhtäaikaa, tuleeko sulla näihin langat omilta keriltään, kun sukkapuikoilla ovat? Itselleni ei oikein koskaan ole toiminut se magic loop, kun sukkapuikoilla saan nätimpää jälkeä, yleensä teen sukat peräjälkeen ja toinen jää aina odottelemaan valmistumistaan kun inspiraatio karkaa jo seuraavaan työhön. Hyvä nimi muuten blogilla, oli varattu jo kun omaani tein ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puuvilla langat olisi varmasti näille helteille parempi vaihtoehto :)Juu,neulon kahta yhtä aikaa ja langat tule omilta keriltä. En ole oikein oppinut koskaan tuota magic loop tekniikkaa. Mä olen myös tehnyt sukkia niin,että peräjälkeen ne neulon,mutta sen toisen sukan tekeminen välillä takkuaa kun haluaisi jo aloittaa seuraavaa.
   Ja Kiitos :)

   Poista
 3. Kauniit sukat on tulossa, toivottavasti teet loppuun, kun helteet helpottavat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Kyllä nää pikkuhiljaa valmistuu, jaksoin taas neuloa muutaman rivin lisää :)

   Poista