maanantai 27. heinäkuuta 2015

Quince&CO

 Olen törmännyt jonkin verran instassa ja facessa kyseisen firman kauniisiin lankoihin ja niistä syntyneisiin neuleisiin joten päätin minäkin sitten tutustua näihin tuotteisiin. Etsin netistä firman sivut ja selailin lankoja ja mietin kovasti,että mitä mä tilaisin. Värivalikoima on mielestäni todella kattava ja siinä menikin aikaa kun etsiskelin mitä minä haluaisin. Voin sanoa,että olisin halunnut melkein kaikki värit! 
Väreistä pitääkin sen verran sanoa, että ne värit jotka tilasin vastasi todella hyvin livenä  tuoteen värikartan väriä.
Tilasin siis langat reilu viikko sitten ja noin 3 päivän jälkeen tulikin s.postiin ilmoitus,että langat ovat lähteneet matkaan. Innolla odottelin lankoja saapuvaksi ja torstaina tulikin ilmoitus,että on annettava tulliselvitys sekä maksettava verot ja sen jälkeen paketti lähtee matkaan kotia kohti. Illalla äkkiä naputtelin tarvittavat selvitykset ja maksoin verot ja tänään postilaatikossa odotti paketti.
Äkkiä paketin kimppuun ja lankoja hypistelemään. Voi,että nämä oli ihanan pehmeitä lankoja eikä pistele  yhtään. Tykkään.
Uskallan kyllä toistekkin tilata kyseisiä lankoja.


 chickadee sekä finch


 chickadee, väri sorbet
 chickadee. Väri:egret
 chickadee heathers, väri:kumlien´s gull
 finch, väri: storm
 finch, väri: frost
 finch väri:sorbet
 chickadee
 finchOnko teillä kokemusta näistä langoista? oletteko olleet tyytyväisiä laatuun, miten ovat kestäneet käyttöä?
Entäs mitkä on teille mieluisimmat langat? 
Mistä tilaatte lankoja? 
Tästä tuli nyt tällainen kysely :D 
19 kommenttia:

 1. Voi miten ovatkin kauniita! Mulla on kokemusta vain sparrow-pellavasta, mutta jos villat ovat yhtä laadukkaita kuin pellavaa, niin olet tehnyt hyvän ostoksen 😊.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tiedosta :) Kyllä nämä ainankin tuntui tosi pehmoiselta ja laadukkaalta :)

   Poista
  2. Sama täällä! Mäkin olen testannut tuolta firmalta vain Sparrowta, mutta se on kyllä parasta pellavaa, johon olen tähän mennessä koskenut. Unelma! Jotta lienee heidän villaisatkin langat laadukkaita.

   Poista
  3. Kiva kuulla ,että olette olleet tyytyväisiä firman lankoihin :) Kyllä nämäkin varmasti hyviä on :)
   Kovasti jo kädet syyhyäis aloittamaan näistä jotakin,mutta ensin saatava edellinen työ pois puikoilta...

   Poista
 2. Mä ole tuosta Chickadeesta tehnyt neuletakin. Kesti hyvin neulomista ja purkua (jotkut kohdat tais tulla purettua 3 kertaa, oli vähän säätöä...) ja on kestäny hyvin myös käyttöä nyppyyntymättä ja vanumatta. Aion ostaa ja käyttää toistekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tiedosta :) Ihanaa kuulla kokemuksia, lanka vaikuttaa niin pehmoiselta ja mukavalta ,että itsekkin haluaisin tästä neuletakin tehdä. Täytyy siis jossakin vaiheessa pistää uusi tilaus menemään neuletakkia varten :D

   Poista
 3. Enpä ole tuohon merkkiin ennen törmännytkään. Täytyy painaa nimi mieleen, sen verran herkuilta näyttää ja kuulostaa nuo langat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskallan suositella kyseistä lankaa, on kyllä pehmeää :)

   Poista
 4. Ooh mitkä langat. Upeat värisävyt! En ole itse tämän firman lankoja kokeillut mutta kuullut niistä kyllä positiivisia kommentteja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä miettimistä väreissä kun kaikki olisin suunnilleen halunnut :D Näihin väreihin ihastuin kyllä hirmuisesti :)
   Kohta pistän nämä langat puikoilee, täytyy tulla sitten kertomaan fiilikset :)

   Poista
 5. Mulle aivan uusi lankamerkki, mutta todella kiinnostavan oloinen.
  Blogissani on sinulle haaste. :) http://elamaonlifeis.blogspot.fi/2015/07/liebster-award.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uusiin merkkeihin on kiva tutustua. Ajattelinkin tänä vuonna tutustua muutamiin uusiin lankoihin,saa vähän tuntumaa muihinkin lankoihin kun mitä on tottunut käyttämään :)
   Kiitos haasteesta. Yritän jossai vaiheessa siihen vastata.(olen tosi huono vastaamaan haasteisiin,mutta yritän kyllä :) )

   Poista
 6. Ihanat värit ja hienot yhdessä - jotakin ihanaa näistä on varmasti tulossa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on aika herkkuja :) Vielä en ole päättänyt mitä näistä loppujen lopuksi neulon, saa sit nähdä :D

   Poista
 7. Ihania lankoja! Tilasitko langat siis USA:sta asti? Quince&co:n omasta nettikaupasta? Minkä verran tuli toimituskuluja ym lisiä? Suomesta ei taida ainakaan himoitsemaani Chickadeeta saada...

  VastaaPoista
 8. Tilasin langat USA:sta ja langat tulivat maksamaan tulleineen ja postikuluineen n.85€ eli ei mitenkään paha hinta kun vyyhtejäkin oli 7kpl:ta. Ja toimitus oli nopeata. Aion kyllä uudestaankin tilata sieltä kun tarvii lisää lankaa :D
  Suomesta en minäkään ole näitä lankoja löytänyt ja siksi päädyin tilaamaan ihan heidän omasta nettikaupasta.

  VastaaPoista
 9. Kiitos vastauksesta! Ehkäpä uskallan itsekin tilata.. Lankakauppa Kerä noita myy myös ja on ilmeisesti kuorma taas tulossa.. Täytyy vähän vertailla hintoja..😉

  VastaaPoista