maanantai 24. elokuuta 2015

Snowdrop

Ostaessani Helga Isagerin kirjan Neuleiden Neljä Vuodenaikaa tiesin heti,että tahtoisin neuloa Snowdrop mekon. Minulla ei ollut Isagerin lankoja ja halusin saada heti neuleen heti aloitettua joten nappasin puikoille sitten Merino Goldia sekää iceyarnin langat ja mekkoa neulomaan.
Pitsiosuus sujui nopsaan ja jaksoin hetken aikaa neuloa suoraa osuutta kunnes väliin sitten iski monta projektia lisää ja hieman venyi mekon valmistuminen. Nyt se sitten on valmis. En neulonut mekko yhtäpitkäksi kun ohjeessa oli koska olen aikasta lyhyt,niin jätin suosiolla osan pituudesta pois.Eilen illalla päättelin ja pisti koneeseen pesuun ja yöksi henkariin. Mekko on suloinen joten toivon jo viileämpiä ilmoja tänne jotta pääsen sitä käyttämään.
Ohje: Helga Isager Neuleiden neljä vuodenaikaa
Puikot:3.5mm sekä 5.00mm
Lanka: Merino gold sekä Iceyarn:ohutta silkkimerino sekoitus


17 kommenttia:

 1. Ihana. Tuossa kirjassa on paljon kivoja malleja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katju :) Juu siinä kirjassa on monta ihanaa mallia.

   Poista
 2. Siitä tuli tosi kaunis. Ja lanka oli merino silkki sekoitus 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos siskosen :) kiitti tiedosta, vaihdan sen tohon tietoihin. Olin onnistunut hävittää vyötteet kyseisestä langasta ni heti Veikkauksen :D

   Poista
 3. Siitä tuli tosi kaunis. Ja lanka oli merino silkki sekoitus 😊

  VastaaPoista
 4. Kaunis Snowdrop. Mulla oma edelleen puikoilla. Huolestuneena epäilen yläosan jäävän pieneksi... Täytyy yrittää luottaa pingotuksen voimaan. Mä teen dropsin Lace langasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Mä mietin kanssa neuloessa yläosan pienuutta,mutta pesun jälkeen oikeisiin mittoihin päästyä,se oli oikein sopiva :)

   Poista
 5. Ihanahan siitä tuli! Mulla kävi vähän samoin, että saatuani tuon kirjan käsiini tuli sama malli sieltä valkattua. Ja kyllä siinä tais pariin muuhunkin tulla langat samalla tilattua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kävinkin ihastelemassa sinun blogissa upeita lanka aarteitasi <3 :)

   Poista
 6. Niin kaunis mekkonen <3 Tuo kirja on varmaan pakko hankkia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maija :) Suosittelen kirjan hankintaa, on se vaan ihana kirja :)

   Poista
 7. On kyllä todella kaunis mekko harmaan värisenä! Täytyy nopeasti saada edelliset työt alta pois, niin pääsee itsekin aloittamaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos VillaHaka :) Tällainen kannattaa ehdottomasti tehdä syksyn viileisiin ilmoihin :) Itse haluaisin tehdä tällaisen vielä ehkäpä viininpunaisena :)

   Poista