lauantai 30. heinäkuuta 2016

Pari harmaata ja yksi kirjava

Syksyä varten on puikoilla muutama villapaita.
Kaksi minulle ja yksi veljelleni. Veljeni pyysi josko hänelle neuloisin syksyksi villapaidan ja toki minä sellaisen teen. Ohjeen otin täältä. Tämä on kivaa neulottavaa (rakastan palmikoita) mutta hidasta. 
Itselleni teen Veera Välimäen Morningside villapaidan ja Kristin Wiola Ødegård  Wiolakofta neuletakin.

Nämä neuleet valmistuvat todella hitaasti nyt kun minun vasen olkapää alkoi kiukuttelemaan. Satutin olkapääni jo toukokuussa törmäyksessä kaupan ostoskärryjen kanssa liukuportaissa ja nyt sitten siihen on muodostunut vamman jälkitilana jäätynyt olkapää.  No ei voi mitään, edetään pikkuhiljaa ja nämä valmistuu ajallaan.Ohje: Wiolakofta
Lanka: Drops lima ja Drops Puna
Lanka: Drops Puna


Lanka: Drops Karisma


16 kommenttia:

 1. Onpa hienoa jälkeä. Ihania palmikoita ja haastetta. Seurailen ja katson lopputulosta. Näistä tulee kauniita. Toivottavasti olkapää on kohta parempi.
  ~M~

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Onnea on :) Maanantaiksi tilasin ajan kiropraktikolle,jospa siitä saisi apua olkapäähän ja sitten pääsisi neulomaan taas kunnolla :)

   Poista
 2. Mahtavia neuleita tulossa! Toivotaan pikaista paranemista olkapäälle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna :) Tänään kiropraktikolla käyty ja hieman helpottaa.

   Poista
 3. Upeita neuleita tulossa! Tuo jäätynyt olkapää taitaa olla melkoisen harmillinen vaiva, toivottavasti saat siihen apuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Hanna Emilia :) Juu pitkä aikainen vaiva tuo on, nyt käyn kiropraktikolla ja ainankin eka hoitokerta antoi helpotusta kipuun ja liikkeeseen.

   Poista
 4. Ihanan syksyisiä neuleita! Toivottavasti olkapää mukautuu pian taas neulontaan. Laskeuduin itse pyörän selästä viime kesänä voltilla ohjaustangon yli olkapää edellä ja kun pää tokeni aivotärähdyksestä niin ensimmäinen pelko oli voinko enää neuloa... Kyllä se siitä sitten pikku hiljaa lähti taas sujumaan, ja enää haittaa lähinnä leuanvetoa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Katrine :) Hui kuulostaa hurjalta tuo sinun onnettomuus :( Onneksi olet toipunut hurjasta tapauksesta. Täällä toivotaan että kiropraktikko hoito auttais ja pääsis taas neuleiden kimppuun kunnolla :D

   Poista
 5. Kauniita pintaneuleita, palmikoita ja kirjoneuleita - ihania neuleita tulossa!

  VastaaPoista