lauantai 20. elokuuta 2016

Puikkomaisterin Lapaskirjan julkkarit

Sain kutsun keskiviikoksi helsinkiin Nikolai II laivalle, Tiina Kaarelan uuden Puikkomaisterin Lapaskirjan julkkareihin. Oli ihanaa tavata Tiina  sekä uudet ja jo tutut bloggarikaverit:)
Ilta oli mielettömän ihana, todella rento ja iloinen tunnelma, jossa naurua sekä  jutustelua sekä maukasta tarjottavaa piisasi ja tietenkin päästiin tutustumaan Tiinan upeaan lapaskirjaan. Tämä Lapaskirja on taas taidolla tehty niinkuin Tiinan sukkakirjakin. Kuvat ovat upeat ja värikkäät käsineet vie mennessään.
Neuleet on luokiteltu tähdillä kärsivällisyystason mukaan, yhdestä tähdestä viiteen tähteen. Kauniit kirjoneuleet sekä briossineuleet saavat sormet syyhyämään ja fiiliksen, että nuo on saatava heti puikoille.
Briossineuletta en ole vielä koskaan kokeillut olen jotenkin mieltänyt sen liian haastavaksi minulle, mutta nyt aion kyllä nuo Allison kämmekkäät neuloa.


Pidän kovasti siitä, että Tiina kerto jokaisen ohjeen kohdalla mikä häntä on innoittanut sitä mallia suunnitellessa.

 Allison
 Anna
Nämä lapaset pistin jo puikoille
 Tuomo 
Nämä lapaset mieheni haluaa
 Sini
 Miia

Sanski


Kiitos Tiinalle ja Moreenikustannukselle kutsusta ja ihanasta kirjasta!!! ja kanssa bloggaajille ihanasta illasta :)

Minä aloitin jo omat Anna lapaset <34 kommenttia:

 1. Kiva postaus! Minäkin sain kutsun ja harmitti, etten päässyt paikalle. Olisi ollut kiva tavata teitä muita bloggaajia, onneksi pääsen sentään ihastelemaan kirjaa ja sen ihania ohjeita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisipa kiva ollut tavata, toivottavasti tavataan joskus toiste. Kirja on tosi mahtava ja innostava :)

   Poista
 2. Ihanan mallin valitsit ensimmäisiksi neulottaviksi. Minä päädyin Tiia-lapasiin, mutta saa nähdä milloin valmistuvat, kun nuo kirjoneulejutut eivät todellakaan ole suosikkilistani kärjessä... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyllä ihan super ihana malli :) Tiia-lapaset on myös ihanat :)

   Poista