sunnuntai 30. lokakuuta 2016

Välillä menee ihan vinksin vonksin

Aina tuo ohjeen seuranta ei suju, niin kuin pitäisi. Tämä tuli todistettua kun päätin neuloa nilkkuri malliset sukat. Otin ohjeen täältä ja neuloin illan pimeinä tunteina sukkaa valmiiksi. Olin mukamas tarkka kun luin kaaviota ja samalla ajattelin,että onpas ihanan helppo kaavio, ei pitkiä langan juoksuja ja hyvin tää menee. Nooooh sitten seuraavana päivänä seuraava sukka puikoille ja hupsista, nehän näyttää ihan erilaiselta :D ei kai tuo kaavio muuttunut yön aikana noin paljon :D :D :D
mun silmissä se muuttu näköjään reilusti.  Ensin ajattelin,että kyllä tää purkuun menee, mutta loppujen lopuksi päätinkin etten pura vaan annan olla ihan kaikkine virheineen.
Nimesin nämä itselleni hyvän mielen sukiksi, koska aika paljon on tullut naurettua lopputulokselle ja varsinkin sille, etten ymmärrä miten ihmeessä pystyin tekemään näistä näin erinlaiset. Ja siis kyseessä nämä harmaat sukat.
Nuo luumun väriset sukat tein sitten ihan toisella kuviolla.Sain kyllä siihenkin yhden virheen aikaiseksi,mutta se on sentään vähemmän kun harmaiden sukkien virheet.

Pojalle olen myös neulomassa raitasukkaa työmaalle, siellä on varpaat jäässä koko ajan.
Vielä pitäisi sukat päätellä, niitä on kyllä useammatkin jemmassa odottamassa :)

6 kommenttia:

 1. Tekevälle sattuu. :D Ainakin erottaa halutessaan kumpi sukka on kumpaankin jalkaan. Minusta tämmöiset mokat kuuluvat harrastuksen luonteeseen. :D Kyllä sitä joskus tosiaan etenkin seuraavana päivänä ihmettelee, että mitenkäs tämä nyt tältä näyttää, vaikka on illalla ollut tekevinään just niin ku pitikin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin, tekevälle sattuu :D Ja tuo on tosiaan hyvä juttu, että voi erottaa kumpi sukka kuuluu oikeaan ja kumpi vasempaan jalkaan :D

   Poista
 2. Suloisia sukkia! Ja hei, nuo harmaathan on ihan uniikit, kellään toisella ei takuulla ole samanlaisia. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Sanna :) Totta, kellään ei ole takulla samanlaisia sukkia :)

   Poista
 3. Ihania sukkia, eikä se oo niin justiinsa, vaikka kuviot menisi sekaisin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Souliina :) olen samaa mieltä, ei se oo niin justiinsa :)

   Poista