maanantai 2. lokakuuta 2017

Metsäretket

Osallistuin facebookkissa Niina Laitisen järjestämään yhteisneulontaan, jossa neulottiin kaksi sukkaa kerralla.Ohjeesta julkaistaan pieni pätkä kerralla, usempana päivänä.16.9-30.9 ajalla.  Lopputulos oli oikein ihana.

Minä lähdin Metsäretkelle useamman päivän myöhässä.Muita prjojekteja piti saada alta pois,kirin sitten kyllä aikataulun kiinni ja sukat valmistuivat ajallaan.
Minusta oli ihana seurata minkälaisia värejä kanssa neulojat käytti omissa sukissa ja pakko sanoa,että aivan hurmaavan upeita sukkia siellä valmistui <3
Lankoina minulla oli 7 veljestä valkoinen ja Adlibriksen socki väri Lemmenjoki.
Näistä tuli kivan syksyiset ja veikkaanpa, että pitää minun varmaan ainankin yhdet metsäretket  vielä tehdä :)11 kommenttia:

 1. No kyllä niistä tulikin kivat! Itse en ehtinyt taaskaan osallistua varsinaisen KALin aikana mutta täytyy katsoa, ehtisinkö myöhemmin tehdä omat versioni näistä. Joulukalenterisukistakin minulla tuli juhannussukat... (http://craftcandidate.blogspot.fi/2017/06/joulukalenteri-ei-kun-juhannussukat.html)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset :) Ihanat juhannussukat olet tehnyt :)

   Poista
 2. Kauniit! Tulee kyllä niin pihlajanmarjat mieleen näistä. (: Mullakin valmistuivat, tein sukat miesten koossa joululahjamielessä. Ja nyt pähkäilen, teenkö ne lapaset, ja toisekseen, pitäiskö ne naisten versiotkin tehdä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ihanat on sinun tekemät sukat :) Kyllähän nämä pitää tehdä joka koossa ja lapaset myös :)

   Poista
 3. Niin kauniit! Itse olen vain sivusta seurannut, kun työn alla nyt niin monta muuta juttua.. Vaan ehkä pitää vielä jälkikäteen tehdä itsekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset :) Kannattaa tehdä, nää on niin kivat :)

   Poista
 4. Ihanat värit! Mulla vielä miesten Metsäretket kesken kun aloitin useamman päivän myöhässä niitä tekemään...

  VastaaPoista
 5. Kivat sukat! Mä olen yleensä neulonut näitä yhteisneulonta sukkia sitten kun kaikki muut on jo omansa neulonut. Ehkä joskus vois osalistu tuohon ihan ajallaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Näissä on kiva kun nuo ohjeet löytyy Niinan sivuilta myöhemminkin,ni voi neuloo sit kun ehtii:)

   Poista