sunnuntai 5. marraskuuta 2017

Sisko neuloi toisen,minä toisen

Lapasen nimittäin. Siskoni oli aloittanut lapasten neulonnan ja saanut toisen valmiiksi, kunnes hänelle iski niin paha niskajumi, ettei pystynyt toista lapasta neulomaan. Niinpä riensin mielelläni apuihin ja niin sai sisko lapaset itselleen.
Pakko myöntää, että ihastuin näihin lapasiin itsekkin ja suunnittelin tekeväni tällaiset itselleni :)Ohje: Novita
Lanka: 7 veljestä
Puikot 3Nämä ruskeat tuplalapaset menee pojalleni. Hän on toivonut paksuja lapasia ja niin päätin tehdä tuplalapaset. Aikaisemmin en ole tällaisia tehnyt ja etsinkin netistä vinkkejä näiden tekemiseen.
Kivat ja paksut lapaset näistä tuli. Poika on oikein tyytyväinen.
Ohje: Tuplalapanen
Lanka: 7 veljestä
Puikot:3

6 kommenttia:

 1. Joko sä neuloit sen :D Ihanaa tuun hakemaan lapset illalla :D
  Nuo tupliksetkin on makeet!

  VastaaPoista
 2. Oliko ihan sama käsialakin? Kätevää!:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, oli tosi kätevää :D sain tehtyä samalla käsialalla kun kiristin omaa käsialaa reilusti. Mä neulon normaalisti löysempää kuin siskoni, se neuloo tosi tiukkaa :)

   Poista
 3. Kivoja lapasia! Kätevä tuommoinen sisko! :) Ois kelvannu mullekin tässä lähiaikoina, kun olkapääjumi on ollut aika paha. En oo puikkoihin koskenu moneen päivään, höh! Venytyksiä, venytyksiä, lepoa. :D Virkkausta sieti jo pikku hiljaa! Pitäis vaan aina muistaa taukojumpata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Juu tää on kätevää :D Voi sua, toivon pikaista paranemista sun olkapäälle. Tuo jumppa pitäis itsekkin aina tehdä, ni ei tulis noita jumeja tai ainakaan niin pahoja.

   Poista