keskiviikko 21. maaliskuuta 2018

Ystävänpäiväsukat

FB:ssa Taimitarhan sivuilla oli ystävänpäiväsukkien yhteisneulonta ja päätinkin osallistua siihen. Tykkään kovasti näistä Niinan malleista ja onkin kivaa neuloa yhdessä ja saada inspiraatiota kanssa neulojien väriyhdistelmistä.

Heti alkuun tiesin jo mitkä värit nappaan näihin sukkiin ja tiesin myös heti, kenellä nämä sukat neulon, eli rakkaalle siskolleni.

Projekti minulla hieman venyi, kun tuli muutamat muut sukat väliin mutta nyt nämä ihanuudet ovat valmiina ja vietäväksi siskolleni.Siskoni on muuten villasukkien suurkuluttaja ja hän todellakin rakastaa kaikenlaisia villasukkia, niin lyhyitä kuin pitkiä. Palmikkosukkia ja pitsisukkia sekä kirjoneuleita.
Siskollani on aina villasukat jalassa ja onkin ihana nähdä että hän todellakin käyttää ja arvostaa tekeleitäni.
Siskollani on myös maailman ihanin tapa jos hän haluaa uudet villasukat.. nimittäin hän tulee käymään kylässä ja on "unohtanut" omat sukat kotiin ja voi kun varpaita palelee ja niin hän hymyillen kävelee eteiseen missä minulla on korissa paljon villasukkia ja hän pujottaa jalkaansa uudet sukat ja sanoo suloisesti kiitos mä lainaan näitä :D enhän mä ikinä raaski niitä ottaa takasin. Kyllä sisko tarvii uudet sukat <3


Malli: Ystävänpäiväsukat by Niina Laitinen
Lanka: 7 veljestä
Puikot 3.00
Koko kapea 39
Kenelle: Rakkaalle siskolle

2 kommenttia:

  1. Ihanan väriset. :) Oli kyllä taas tosi kauniit Ystikset Niina suunnitellut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Ja niin oli :) nyt jään odottelemaan millaiset äitienpäivä sukat on tulossa.

      Poista