tiistai 25. marraskuuta 2014

Virkattu tuubi


Marraskuun alussa kävin Snurressa Molla Millsin kirjovirkkaus kurssilla. Kivaa siellä oli ja innostuin kovasti tuosta virkkaustyylistä.
Sain minä sitten valmistakin aikaiseksi.Nimittäin tuubi huivin. Minun tekeleestä tuli hieman leveämpi ja lyhyempi kuin tarkoitus oli,kun tuo minun käsiala on vähän ööö löysä, ja lanka loppui pikkuisen kesken,mutta eipä se haittaa käyttöä tälle tulee kumminkin.
Ohje: Molla Mills
Lanka: BC Garn Semilla grosso

8 kommenttia:

 1. Hyvännäköistä pintaa myös villalangalla virkattuna! Tuubihuivin sopiva pituus on kyllä välillä hankala löytää. Mulla jää käyttämättä, jos on liian löysä ja jää roikkumaan. Huivin kun on tarkoitus pitää mut lämpimänä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Mä mietin kyllä nyt,että purkaisinko tän ja tekisinkö uudestaan kapeampana. Tää saattaa jäädä käyttämättä kun on tosiaan liian ison oloinen... hmm mietin vielä :)

   Poista
 2. Hieno! Tykkään kovasti noista Molla Millsin jutuista, mutta virkkaamisesta en ollenkaan, joten testaamatta ovat jääneet...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Noi Mollan virkkaukset on kyllä mahtavia :)

   Poista
 3. Mä kans kokeilin kurssilla ja olikin yllätykseksi ihan helppoa kirjovirkkaus. Kiva tuo ketju tuossa huvissa! :)

  VastaaPoista
 4. Tykkään paljon tästä Molla Millsin ketjumallista ja hienosti se näyttää toimivan myös villaisessa huivissa. Kivannäköinen tuubihuivi ja kaunis väriyhdistelmä!

  VastaaPoista