maanantai 17. heinäkuuta 2017

Wiolakofta


 Vihdoin se valmistui! Nimittäin tämä ihastuttava neuletakki  Wiolakofta ,jonka on suunnitellut Kristin Wiola Ødegård, Ihastuin tähän malliin reilu vuosi sitten kun selailin Pinterestiä ja sieltä tämä ihanuus osui silmiini useamman kerran.
Sitten näin Neulova Narttu -blogista Soilen neulomana tämän ihanuuden(siinä oli kaikki värit ja kirjonnat niin täydelliset), niin päätös oli selvä, minäkin haluan tuollaisen neuletakin. 
Minä päätin neuloa tuon takin Dropsin Limasta kun sitä oli sopivasti kaapissa jemmassa.
Aloitin neuleen innosta puhkuen ja sainkin vartalo-osan nopsaan tehtyä, mutta sitten iski neulejumi...plaah. En saanut aloitettua hihoja millään. Nuo hihat on minulle aina se hitain/tylsin osuus joten takki jäi kaapin perukoille melkein vuodeksi odottamaan inspiraatiota.No nyt se inspis palasi, meinaan päätin kesälomalla, että teen kaikki keskeneräiset tai ainankin melkein kaikki :D valmiiksi, enkä aloita uusia neuleita ennen sitä.(tätä tuski pystyn toteuttamaan, kun on niin paljon ihania malleja jotka haluan aloittaa heti )
Sain sitten viimein hihat neulottua valmiiksi ja seuraavaksi kaarrokkeen kimppuun. Kun neuletakki oli neulottu valmiiksi, oli aika pestä ja pingottaa neule. Sitten ompelukone esiin. Kun tarvittavat ompelukset oli ommeltu, oli aika leikata takin etuosa auki. Seuraavaksi virkkasin nappilistan, se ei mielestäni onnistunut kunnolla vaan aina se jostai kohtaa lörpötti. No pikkasen höyrytystä kehiin ja valmis! Kirjonnan jätin pois kun sen sitä osaa. Kelpaa se näinkin.
 Malli:Wiolakofta
Lanka:Drops Lima
Puikot: 4.0
Virkkuukoukku 3

10 kommenttia: