maanantai 8. heinäkuuta 2019

Villasukkien uudet trendit


Kirja saatu blogiin arvostelukappaleena Minerva kustannus.


"Wau, miten ihanan värikkäitä ja iloisia sukkia", oli ensimmäinen ajatukseni kun avasin tämän kirjan. Tämä kirja on kuin juuri minulle tehty, minä joka rakastan värejä ja iloisenvärisiä sukkia.

Kerstin Balke on julkaissut ihastuttavan sukkakirjan Villasukkien uudet trendit.
"Kerstin on oppinut neulomisen 6 vuotiaana mummoltaan. Hänen puikoiltaan on syntynyt paitoja, takkeja, huiveja, myssyjä ja jopa tyylikkäitä pöytäliinoja, mutta todellinen intohimo on sukkien neulominen. Hän on suunnitellut omia neulemalleja jo vuosia.Yleensä ne on värikkäitä, joskus hillittyjä, mutta aina niissä käytetään useampia lankoja."

Villasukkien uudet trendit kirjassa on  25 mallia, värikkäitä sukkia, niin pieniin kuin isompiin jalkoihin. Kokoja löytyy 20/21-46/47 ohjeisiin.

Kirjassa on värikkäitä, turvallisen harmaita, sinisten ja luonnonläheisten sukkien malleja.
Mallit on jaettu viiteen kategoriaan: Sukkabileet, Sano se sukkasin, Tulipa sukkareissu, Antaa kaikkien sukkien kukkia ja Sukita ystäväsi, sekä lopussa löytyy myös, sukkia joka koolle sekä perusohjeet.
Kirjan mallit on suunniteltu niin, että lankajuoksut ovat enintään 3 silmukan mittaisia ja mallikerrat ovat 4 silmukan mallikertoja. Kirjan ohjeet ovat pääosin ohuille langoille suunnattuja, mutta ne  on helppo muokata myös paksummille langoillekkin.

Ohjeet on  taitotaso 1,2,3 . kaikissa malleissa on myös tehty ohje niin, että ensin kerrotaan ohje esim, sukan koolle 38/39 ja toisella sivulla on annettu muutos ohjeet isoimmille ja pienimmille koolle. Tämä on tosi kiva juttu, saa suoraan vinkit sukan koon muokkaamiselle.

Kirja tarjoaa varmasti jokaiselle neulojalle omat ihanuudet, valinnan varaa on paljon. Kirjan kuvat ovat kauniita ja inspiroivia.

Minä ehdin neuloa sukka nro7 kategoriasta Sano se sukkasin. Ohje oli mielestäni hyvin kirjoitettu ja selkeä. Sukista tuli aivan ihanat.
Minä tulen neulomaan tästä kirjasta varmasti todella monet sukat, sillä katselin ohjeet ja huomasin ilokseni, että kaikki ovat sellaisia jotka haluan neuloa :) Nyt vaan iskee valinnan vaikeus, että mitkä neuloisin seuraavaksi.

Neulomisterveisin Elina

2 kommenttia:

 1. Onpa kauniita sukkia ja kirja vaikuttaa hurmaavalle. Tämähän olis jo mainio lahjaidea neulojalle vietäväksi🧡
  Kauniit sukat olet neulonut jälleen kerran!

  Kiitos kirjavinkistä ja hyvää kesää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Souliina :) Tässä on kyllä ihana lahjaidea neulojalle <3

   Poista