keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Herkkuja

Eilen aamulla minulla oli herätys soimassa klo 5.00 ja siitä valmistautumaan Mikkeliin lähtöön. Aamukahvi tuli nautittua junassa ja samalla yritin neuloa sukkaa valmiiksi. Mikkeliin päästyä olinkin saanut toisen sukan tehtyä ja tavarat kasaan ja suunta äidin luo. Syötiin ensi hyvin ja sitten lähdettiin kohti Pirtin kehräämöä. Kun avasin kehräämön oven tulvi heti muistot mieleen mammalasta, tuolla tuoksui niin ihanasti lampaalle ja meidän mammalan vieressä oli lampaita paljon. 
Hymy huulilla suuntasin lankahyllyjen luo ja hetken päästä kannoin kassalle 14 vyyhtiä pehmoista lankaa. Puolet niistä vein tuliaisiksi siskolleni. Näistä syntyy ainakin huovutetut lapaset.

Kiertelimme äitini kanssa vielä hetken kaupoilla ja sitten mentiin heille kahville ja viettämään yhteistä aikaa. Tulin iltajunalla kotiin ja kotona olin n. klo: 22. Lapset odotti vielä valveilla ja kun sain kaikki ilta puuhat tehtyä, olinkin jo valmis nukkumaan. Tänään oli aamuvuoro töissä ja hieman tokkurainen olo,mutta hauskaa oli. 
Nyt haluaisin päästä näihin lankoihin käsiksi,mutta teen ensin edelliset sukat valmiiksi ja lähden kohta seuraamaan tyttären pikkujoulu esitystä, eli kyllä joutuu langat vielä hetken odottamaan. 

Kerkesin vielä tänään töiden jälkeen antamaan siskolleni tuliaiset, ja hän yllättikin minut ja antoi vastalahjaksi lankapussin :) Siskoni oli tilannut turkista lankaa ja tällaista lankaa sain.2 kommenttia:

  1. Oi vitsit mitä ihania villoja! :)

    VastaaPoista
  2. Pirtin langat on kyllä niin ihania, että niiden takia kannattaa herätä viideltä!

    VastaaPoista