sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Höh

Aina nää neuleet ei onnistu niin kuin haluaa. Yritin tehdä neidille bambi lapasia ja valikoin ohutta lankaa ja loin mielestäni tarpeeksi silmukoita ja ei muuta kuin lapasta tekemään. Jo matkanvarella mietin,että tästä taitaa tulla liian tiukka lapanen neidille,mutta silti vaan jatkoin. Ja lopputulos(en tehnyt vielä peukaloa) on että tämä on liian pieni ! Olisi pitänyt vaan heti purkaa ja tehdä uudestaan kun siltä tuntui. No yritän varmaankin tehdä nämä lapaset uudestaan,mutta vaihdan kyllä langan hieman paksumpaan kun tässä langassa valkoisesta kuultaa kaikki värit ikävästi läpi. 


 Näitä sukkiakin tein moneen kertaan... Jostai kumman syystä onnistuin neulomaan toisen sukan useamman sentin pidemmäksi kun toisen ja sitten rupesin korjaamaan niin tein toisesta sukasta vuorostaan pidemmmän. Voi plääh. No nyt sukkia on muunneltu jo niin monasti,että saa olla tälleen :) Ovat vihdoin samanpituiset(toivon niin ). Joskus sitä neuleet epäonnistuu,mutta ei muuta kuin uutta puikoille.


11 kommenttia:

 1. Mutta tosi kaunis tuo bambi malli on! Toivottavasti koko osuu paremmin kohdalle toisella kerralla! Olen itsekin huomannut, että sukkien saman kokoiseksi tekeminen on lähes mahdotonta :D

  VastaaPoista
 2. Toivottavasti jaksat yrittää uudelleen, tuo bambi-lapanen on niin kaunis! Mutta tuttu tunne minullekin. Useasti olen ihmetellyt, miksen ole purkanut jotain jo alkuvaiheessa kun kaikki merkit ovat olleet onnistumista vastaan.

  VastaaPoista
 3. Kuulosta tutulta tuo, että jo neuloessa tajuaa, että ei mene ihan nappiin, mutta jatkaa vaan. Tuo bambimalli on kyllä niin nätti, että kannattaa ehdottomasti tehdä uudelleen!

  VastaaPoista
 4. Aina ei voi onnistaa, ei edes joka kerta :). Mutta jos yhtään lohduttaa, todella kauniit nuo bambilapaset ovat kuitenkin vaikka eivät mahtuisikaan. Ja nuo sukat omaavat hienot raidat ja näin valmiina ovat todella saman kokoiset. Toivottavasti seuraavat työt onnistuvat niin, että sinäkin olet tyytyväinen ja jää hyvä fiilis :)

  VastaaPoista
 5. Niin ja tekemällä oppii ja virheistä myös.... sitä on tullut purettua usemman kerran neuloessa, nyt on meinannu virheitä tulla, niin on saanut purkaa useammankin kerroksen poikkeen... pitää keskittyä paremmin. Mutta kiva bambi-malli lapasessa ja sukat kivat:)

  VastaaPoista
 6. Aina ei tosiaan voi onnistua, ja purkaminen on maailman masentavinta puuhaa. Toivotaan, että toinen yritys onnistuu, sillä bambi näyttää tosi söpöltä! Sukkien raidoissa on ihan huippukauniita värejä. Ihanat!

  VastaaPoista
 7. Kiitos teille kaikille ihanista tsempeistä :) <3 Kyllä kokeilen tehdä lapaset uudestaan, vaikka sitten purkaisin niitä taas uudestaan :) Seuraaviin sukkiinkin on jo langat kaivettu esiin.

  VastaaPoista
 8. Bambi on aivan ylisöpö, harmi että koon arviointi meni pieleen! Itekin tein miehelle kirjoneulelapasia ja tuli niin tiukka ettei mahtunu käteen, enkä edes älynny sovittaa ennen kuin koko lapanen oli valmis ja seuraavakin tekeillä. Luovutin, enkä ole vieläkään sitä projektia aloittanut uudestaan. Purkaminen oli niin työlästä, että tuli roskiskamaa niistä lapasista. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lintuemo :) harmi,että sinullakin epäonnistui lapasen teko, mutta ei luovuteta vaan kokeillaan uudestaan :)

   Poista
 9. ihania käsitöitä.. ja niin kiva ja persoonallinen blogi! :) jään lukijaksesi :)

  VastaaPoista