lauantai 7. joulukuuta 2013

Pienemmät

Tein tällä kertaa huovutetut tumput nuorimmaiselleni. Alun perin minun piti tehdä nämä tumput toiseksi vanhimalle pojalleni,mutta nämä huopuikin oikein reilusti ja niistä tulikin suunniteltua pienemmät joten nuorimmainen on nyt tyytyväinen tumppujen omistaja. On tuo kyllä jännä nähdä miten nämä langat käyttäytyy pesussa, miten tuo huovutettujen neuleiden määrä pesukoneessa  vaikuttaa huopumiseen. Edelliselllä kerralla kun huovutin kahdet työt kerralla,niin huopu vähemmän ja nyt kun nämä oli yksin pyyhkeen kanssa koneessa,niin huopuikin tosi reilusti :)
14 kommenttia:

 1. Voi, kuinka lämpöisen ja pehmoisen näköiset tumput. Ihanat!

  VastaaPoista
 2. Kyllä näyttää lämpimälle ja niin kauniille!

  VastaaPoista
 3. Ihanat <3. Hyvä kuulla sinun kokemuksiasi tuosta huopumisesta. Minä kun olen lähinnä epäonnistunut näissä huovutusjutuissa, tullut liian huopuneita (ja kutistuneita). :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Minäkin vasta harjoittelen ja kokeilen mitä saan aikaiseksi,välillä sitä huomaa,ettei menny niin kuin piti ja välillä on taas hyvä fiilis kun saa koneesta ulos sellaisen työn kun on halunnut :D

   Poista
 4. Kauniin väriset ja varmaan tosi lämpimät. Kaikkea muutakin nättiä olet tehnyt - olen kyllä käynyt lukemassa blogia, mutta kommentointi on jostain syystä jäänyt viime aikoina vähiin.

  VastaaPoista
 5. Kivat lapaset! Huovuttaessa ei koskaan tiedä tarkkaan lopputulosta. Ainakin mulla on niin, joskus huopuu liikaa joskus liian vähän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) tuo on niin totta,että huovuttaessa ei oikein tiedä mitä lopputulos tuo tullessaan :)

   Poista
 6. Kauniit tumput ja kauniin väriset olet neulonut ja huovuttanut!

  VastaaPoista