sunnuntai 22. joulukuuta 2013

Puuhaa riittää

Kyllä tuntuu siltä,että mitä lähemmäksi Jouluaattoa mennään,niin sitä enemmän on tekemistä. Olen yrittänyt saada viimeisimpiä lahja neulomuksia tehtyä,mutta ikävä kyllä ihan kaikkea en saa tehtyä. 
Viime viikolla itse sairastuin ja edellisellä viikolla nuorimmainen oli kipeänä joten nämä asiat on tehokkaasti taannut sen,että kaikkea ei vaan ehdi tekemään. 

Olen nyt viikonlopun aikana käynyt lahja ostoksilla ja lasten kanssa leivotaan joulutortut. Piparkakut ja piparkakkutalo tehtiin jo torstaina valmiiksi. Lapset leipoi ja minä yritin jaksaa mukana.

Sorruin minä myös tilaamaan itselleni lisää lankoja. Tällä kertaa ostin puuvillalankaa josta virkkaan torkkupeiton. Ja nämä värit nappasin ostoskoriin. Langat on tilattu turkista Täältä


Herkkuja korin täydeltä.
Pitihän se yksi kiva virkkaus kirja ostaa.


2 kommenttia:

  1. Nami nami pipareita ja lankakeriä <3 tuo kirja on kyllä ollut kovalla käytöllä ainakin tässä osoitteessa, joten tuskin tulet katumaan ostosta :) . Jään odottelemaan mitä tuleman pitää!

    VastaaPoista
  2. Kiva kuulla kokemuksia kirjasta, itse olen vaan nopeasti ehtinyt vilkaista kirjaa ja heti muutama kiva malli iski silmiini :)

    VastaaPoista